Followers

Jun 22, 2013

Study week in the house . . .

Assalammualaikum.

22 jun 2013 hari. So maksudnya sekarang dah study week! weeehoooo! ehh tak payah nak weehooo sangat. Ada lagi 2 assignment belum hantar okayy! hew hew. Sem ni sem yang paling BUSY NAK MATI darab 150 juta! Faham tak sibuknya macam mana. Start bulan 6 ni mmg bulan sibuk. Hari2 tak cukup tido and kadang-kadang langsung tak tido. Kezombie'an kami sangat teserlah ye! 

Stress jangan cakap. Stress dengan aku memang tak dapat dipisahkan. Hari-hari stress. Stress hari-hari. Errrr. Tapi alhamdulillah hari ni dah mula tak stress! yes ! i got my life back! Mihmihmih. Punca busy melampau adalah disebabkan sem ni banyak final project yang tak ada final exam. So kena struggle buat final project tu. Blerghhhhh. --'

Okay untuk sem ni aku ade 2 paper je! weeehooooo!

First paper : 5 Julai 2013
Last Paper : 6 Julai 2013.

So, kepada semua pelajar uitm yang bakal menduduki exam tu. Gudluck okay! Sama2 kita berdoa and berusaha. In Shaa Allah. Ameen. :)


p/s: sekejap je nak habis bulan june. And you july. See u soon :)

4 comments:

semutsengal said...

gudlak ! gudlak !

Cik Tetra said...

tengkiuuuuuuuuu. hew hew :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Jangan stress2 cik Tetra.. :)
Good Luck for final exam...^^

Cik Tetra said...

kak lily : okayy akak. In Shaa Allah. Thankss :)